Taxibedrijf voor professionele diensten
Home » VERVOER SPOEDPAKKETTEN EN ZAKELIJK VERVOER.

VERVOER SPOEDPAKKETTEN EN ZAKELIJK VERVOER.

Tolboom uw betrouwbare partner staat garant voor zijn diensten waarbij Transparantie, Efficiëntie en Doelgericht werken cruciaal is. Dus geen lange wacht tijden en een accurate levering. Wij bieden zakelijk en particulier-vervoer tegen betaalbare tarieven. Wij bieden u tevens de garantie dat er altijd een voertuig voor u klaarstaat met een accurate responstijd.

Wij snappen als geen ander dat het voor u lastig is de juiste keuze te maken tussen de bestaande bedrijven. na ervaringen weet ik dat elke klant anders is en andere eisen stelt. Ons bedrijf doet voortdurend haar best om aan alle eisen van de klant te voldoen en daarbij de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Juist om deze redenen bieden wij doeltreffend vervoer aan tegen aantrekkelijke tarieven.

Wij weten als geen ander dat de bestaande tarieven dusdanig zijn uitgeknepen, dat is dus ook de reden waarom de meeste bedrijven verstek laten gaan en de cliënt in de kou laat staan, simpelweg het verdienmodel voldoet niet meer aan hun verwachtingen dit in verband met inflatie, loonontwikkelingen. Daarbij gaat het vaak niet, of niet alleen om het verband tussen de loonontwikkelingen & kostenstijgingen.

De tarieven liggen bij Taxibedrijf Tolboom liggen wat hoger, het biedt u wel de garantie dat we snel voor u klaar staan voorbeeld: heeft u een spoedmelding? dan is in aanzienlijke tijd de zending aangekomen op plaats van bestemming.

  HEERENVEEN – AMSTERDAM € 207,00
 
HEERENVEEN – EUROPOORT € 331,50
 
HEERENVEEN – ANTWERPEN € 379,50

Deze prijzen zijn inclusief BTW.

Tolboom de specialist in vervoer aan bedrijven en consumenten. Van kleine pakketten tot pallets. Elke dag dagen wij onszelf uit om onze dienstverlening te verbeteren. Onze dienst komt bij u aan de deur, of op elk ander gewenst adres in Nederland, om uw pakket op te halen. Zo snel mogelijk, of op de dag die u het beste uitkomt.
Wij richten ons specifiek op de spoedpakketten en bieden de grootste zorg hiervoor.

Uw zending wordt binnen de kortst mogelijke tijd geleverd
Zodra u belt, wordt uw zending in de provincie Friesland binnen 60 minuten opgehaald
Vooraf duidelijkheid over het tijdstip van afhalen en afleveren
De afzender/opdrachtgever is verplicht de vervoerder op de hoogte te houden van het adres, waarop hij bereikbaar is
Uw zending wordt persoonlijk overhandigd aan de geadresseerde
U heeft permanente controle over de status van de zending
U ontvangt altijd bevestiging van aflevering
U ontvangt altijd een prijsopgave vooraf.

pinnen mogelijk

De facturen worden via de e-mail naar u toegestuurd. U ontvangt uw factuur in PDF formaat, op het door uw aangegeven factuuradres., deze factuur zal per post of E-mail geschieden op de factuur staan al de ritten en de daarbij horende gegevens vermeld, zodat u het kan vergelijken met uw gegevens zodat er geen misverstanden ontstaan. Uiterlijk 7 dagen na de dag van ontvangst van de factuur moet worden betaald. Afwijken van deze termijn is vrijwel niet mogelijk.

Disclaimer kredietwaardigheid
Voor zakelijke klanten leveren wij diensten op krediet. Dat betekent dat klanten hun rekeningen pas achteraf betalen. onze organisatie wil graag zo min mogelijk risico lopen dat klanten hun rekeningen niet betalen. Daarom toetsen wij eerst de zogeheten kredietwaardigheid van een mogelijke klant.

visa-mastercard-logo

Op maat gesneden vervoer voor de zakelijke reiziger

Uw onafhankelijke mobiliteitsregisseur;
Vervoersorganisatie Tolboom organiseert en regisseert voor haar klanten, zowel landelijk als regionaal, diverse vormen van vervoer en is de onafhankelijke mobiliteitsregisseur in Friesland en in Nederland.

Wij snappen als geen ander dat het voor u lastig is de juiste keuze te maken tussen de bestaande bedrijven. na ervaringen weet ik dat elke klant anders is en andere eisen stelt. Ons bedrijf doet voortdurend haar best om aan alle eisen van de klant te voldoen en daarbij de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Juist om deze redenen bieden wij doeltreffend vervoer aan tegen aantrekkelijke tarieven. Tolboom zakelijk vervoer biedt voordelen voor multinationals, organisaties met meerdere vestigingen en zij die oplossingen zoeken in het vervoersmanagement.

Wilt u het vervoer professioneel, efficiënt en zakelijk goed geregeld hebben? Maak dan gebruik van Tolboom zakelijk vervoer voor taxi- en directievervoer. Ervaar de snelheid en flexibiliteit van onze zakelijke dienstverlening;
• Wij bieden u tevens de garantie dat er altijd een voertuig voor u klaarstaat met een accurate responstijd.
• Snel en gemakkelijk ritten boeken middels het contactformulier: info@taxibedrijftolboom.nl of u neemt telefonisch contact op met de centrale 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar.
• Betaal én administratiegemak; De facturen worden via de e-mail naar u toegestuurd. U ontvangt uw factuur in PDF formaat, op het door uw aangegeven factuuradres., deze factuur zal per post of e-mail geschieden op de factuur staan al de ritten en de daarbij horende gegevens vermeld, zodat u het kan vergelijken met uw gegevens zodat er geen misverstanden ontstaan.
• Heldere managementinformatie over het verbruik en kosten.
• Betrouwbaar en representatief vervoer, op maat gesneden voor de zakelijke reiziger.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen?, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, middels het contactformulier contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.