Taxibedrijf voor professionele diensten
Home » Tarieven

Tarieven

Tarievenkaart 2016

LUCHTHAVENTAXI

De luchthaven  Taxi is de comfortabele, luxe taxi die uitermate geschikt is om uw (zaken)reis te beginnen en te eindigen. Met luchthaven Taxi verzekert u uzelf dat u met een taxi reist in business class stijl, op elk gewenste moment vanaf uw (bedrijfs)locatie* rechtstreeks naar de vertrekhal op Schiphol en diverse regionale luchthavens.

U gaat op vakantie of op zakenreis en u zoekt voordelig en betrouwbaar vervoer naar of van Schiphol of andere luchthavens in binnen- of buitenland? Taxi Tolboom- in Gorredijk is al geruime tijd gespecialiseerd in luchthavenvervoer. Met voordelige tarieven en een persoonlijke aanpak onderscheidt dit taxibedrijf zich van alle andere in Friesland.

Comfortabel reizen naar en van een luchthaven

Bent u woonachtig in Friesland of Groningen en heeft u vervoer naar of van een luchthaven nodig? Uw luchthaventaxi staat binnen een korte tijd voor de deur. Er  is een luxe auto voor maximaal 3 personen. U komt uitgerust en geheel in stijl op de luchthaven aan. Dus of u nou naar Eelde, Schiphol, Eindhoven, Groningen, Bremen of Münster gaat, Taxi Tolboom brengt u 7 dagen per week 24 uur per dag van deur tot deur.

Gorredijk-Schiphol €245,-

Gorredijk-Eelde €120,-

Gorredijk-Lelystad €148,-

Gorredijk-Rotterdam Airport €335,-

Gorredijk-Maastricht-Aachen Airport € 488,-

Alle prijzen zijn incl BTW.  

Voor ritten over langere afstanden is het mogelijk, interessante prijsafspraken te maken.  

taxi004

visa-mastercard-logo

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.