Taxibedrijf voor professionele diensten
Home » Diensten » Taxi naar Vliegveld

Taxi naar Vliegveld

Bent u woonachtig in Friesland of Groningen en heeft u vervoer naar of van een luchthaven nodig? Uw luchthaventaxi staat binnen een korte tijd voor de deur. Er  is een luxe auto voor maximaal 3 personen. U komt uitgerust en geheel in stijl op de luchthaven aan. Dus of u nou naar Eelde, Schiphol, Eindhoven, Groningen, Bremen of Münster gaat, Taxi Tolboom brengt u 7 dagen per week 24 uur per dag van deur tot deur.

taxitopairport

Griekenland,Turkije of gewoon Spanje?
Is uw zomervakantie 2016 al geboekt,maar heeft u nog geen vervoer geregeld naar de luchthaven!?
Heeft u genoeg van stress en haast op de dag van vertrek? Met de luchthaven-taxi is stressen verleden tijd, u bent dan verzekerd van een comfortabele rit voor een ontspannen begin van uw vakantie of zakenreis.
U maakt persoonlijk gebruik van privévervoer, waardoor uw reis niet gecombineerd wordt met die van andere passagiers. Ook zijn de parkeerkosten verleden tijd en wordt u bij de ingang van de vertrekhal afgezet “van deur tot deur” zwaar hoeft u ook niet te tillen, want uw bagage wordt door de chauffeur voor u uitgeladen.Stipt op tijd staat bij aankomst & vertrek de taxi op u te wachten❗️ Aarzel niet en bel 06-308 39 586 of mail geheel vrijblijvend voor meer informatie. info@taxibedrijftolboom.nl.
Pinnen is mogelijk. VISA & MasterCard worden geaccepteerd.


Comfortabel reizen naar en van een luchthaven

De luchthaven  Taxi is de comfortabele, luxe taxi die uitermate geschikt is om uw (zaken)reis te beginnen en te eindigen. Met luchthaven Taxi verzekert u uzelf dat u met een taxi reist in business class stijl, op elk gewenste moment vanaf uw (bedrijfs)locatie* rechtstreeks naar de vertrekhal op Schiphol en diverse regionale luchthavens.

U gaat op vakantie of op zakenreis en u zoekt voordelig en betrouwbaar vervoer naar of van Schiphol of andere luchthavens in binnen- of buitenland? Taxi Tolboom- in Gorredijk is al geruime tijd gespecialiseerd in luchthavenvervoer. Met voordelige tarieven en een persoonlijke aanpak onderscheidt dit taxibedrijf zich van alle andere in Friesland.

Gorredijk-Schiphol €190,-

Gorredijk-Eelde €95,-

Gorredijk-Lelystad €115,-

Gorredijk-Rotterdam Airport €295,-

Gorredijk-Maastricht-Aachen Airport € 395,-

Alle prijzen zijn incl BTW.  

Voor ritten over langere afstanden is het mogelijk, interessante prijsafspraken te maken.  

taxischiphol

 

 
taxi004

visa-mastercard-logo