Taxibedrijf voor professionele diensten
Home » Diensten

Diensten

taxiservice

Bent u op zoek naar een professioneel taxibedrijf ? Wij staan voor u klaar in de provincie Friesland. Zo zijn wij onder andere werkzaam in Gorredijk, Heerenveen en heel Nederland.

Onze diensten bestaan uit taxivervoer in de ruimste zin van het woord.

Wat bieden wij u ?

* Aantrekkelijke tarieven voor vaste klanten

* Directievervoer & Chauffeursdiensten

* 24 uur  7 dagen per week beschikbaar

* Van & naar elk garagebedrijf

* Van & naar elk vliegveld

* Van & naar elk hotel

* Particulier vervoer

* Contractvervoer

* Zakelijk vervoer (zakelijke klanten profiteren van voordelige tarieven).

Bent u opzoek naar een bedrijf om uw zakelijke gasten of medewerkers op een professionele en comfortabele wijze te laten vervoeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen het zakelijk vervoer voor een groot aantal bedrijven in de regio Friesland en omstreken.
Taxibedrijf Tolboom is dag en nacht in heel Nederland uw betrouwbare partner in zakelijk vervoer. Met onze representatieve wagens brengen wij u en uw relaties naar iedere gewenste locatie in binnen- en buitenland, bijvoorbeeld een een luchthaven of congrescentrum. Desgewenst blijft onze chauffeur stand-by tot na uw afspraak, zodat u daarna direct naar uw volgende afspraak kunt. Onze dienstverlening staat in het kader van optimale flexibiliteit en kwaliteit. Kortom, wij zijn het verlengstuk van uw organisatie.
Onze uitstekend onderhouden wagens zijn standaard uitgerust met airco en navigatie zodat u of uw relatie rustig kan werken of ontspannen tijdens de rit. Onze ervaren chauffeurs, die pro-actief meedenken en discretie hoog in het vaandel hebben staan, zorgen voor u alle ritten met veel zorgvuldigheid en wij zullen er voor zorgen dat u of uw klanten comfortabel worden vervoerd en op de plaats van bestemming aankomt. Taxibedrijf Tolboom ontvangt bijvoorbeeld uw relaties of medewerkers uit naam van uw bedrijf op Schiphol en vervoert hen veilig en comfortabel naar de plaats van bestemming. Tevens bestaat er bij ons de mogelijkheid om medewerkers welke tijdelijk niet zelfstandig mobiel genoeg zijn om te reizen te vervoeren naar de werkplek of kantoor.
Speciaal voor zakelijke klanten is het bij Taxibedrijf Tolboom mogelijk om op rekening te rijden.

taxitopairport

TAXI NAAR VLIEGVELD

Luchthaven Taxi

De luchthaven Taxi is de comfortabele, luxe taxi die uitermate geschikt is om uw (zaken)reis te beginnen en te eindigen. Met luchthaven Taxi verzekert u uzelf dat u met een taxi reist in business class stijl, op elk gewenste moment vanaf uw (bedrijfs)locatie* rechtstreeks naar de vertrekhal op Schiphol en diverse regionale luchthavens.
U gaat op vakantie of op zakenreis en u zoekt voordelig en betrouwbaar vervoer naar of van Schiphol of andere luchthavens in binnen- of buitenland? Taxi Tolboom- in Gorredijk is al geruime tijd gespecialiseerd in luchthavenvervoer. Met voordelige tarieven en een persoonlijke aanpak onderscheidt dit taxibedrijf zich van alle andere in Friesland.

 

Wilt u aanvullende informatie of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, neem dan gerust contact met ons op middels het contactformulier of bel naar: 06-30839586